Stacks Image 5459
Onbeperkt Fitness + Lessen € 27,50

A.F.T. - Agressie Frustratie Therapie

Stacks Image 338
Zie je ook wel eens door de bomen het bos niet meer,....laat je jezelf snel op de kast jagen,....heb je een kort lontje of speel je verstoppertje en durf je je eigen IK niet te laten zien?
Er zijn mensen die hebben al 1000 gesprekken gehad. Maar de woorden komen niet meer aan. Je hebt het gevoel uitgepraat te zijn...Oeverloos gekwakkel over alles waar het niet over moet gaan.
Laat je lichaam spreken! AFT is een energieke aanpak van jezelf , van een half uur.
Middels fysieke weerbaarheid training. In een 1 op 1 situatie, zonder verbaal gedraai, met respect voor wie je bent. Je werkt aan je eigen weerbaarheid, zowel geestelijk als fysiek. Het opkomen voor jezelf. AFT is gericht op het opbouwen van een balans en een persoonlijke kracht.
Stacks Image 344
Woorden helpen soms niet AFT wel...
Er zijn al veel positieve resultaten mee behaald, voor zowel jong als oud.
Vind je dit herkenbaar voor je zelf of je kind wacht niet...kom langs of bel voor meer informatie met Michael Knaap 0599 637054
"Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk hoe je met 4 trainingsessies hebt bereikt, wat 'deskundigen' met 40 praatsessies niet gelukt is"
 1. Graag wil ik even laten weten hoe het met .... gaat.[+]
  En dat is eigenlijk best wel goed. Na de training bij jou is hij niet opnieuw in een vechtpartij geraakt en is zijn gedrag verbeterd. Je weet natuurlijk nooit maar voorlopig gaat het goed.
  Helaas heeft ... bij voetbal zijn kruisband gescheurd, waardoor hij dit seizoen niet meer kan spelen. Jammer want 2x trainen en 1x voetballen gaf hem veel structuur.
  .... zit nu op de Technische School waar hij goed zijn best doet om een hoger nivo te halen.

  Al met al gaat het een stuk beter dan vorig jaar om deze tijd. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk hoe je met 4 trainingsessies hebt bereikt, wat 'deskundigen' met 40 praatsessies niet gelukt is. Nogmaals dank hiervoor.

  Ik weet wel, we zijn er nog niet, hij worstelt af en toe nog met drank en wiet maar dat proberen we zo strak mogelijk te houden.
  Mocht het nodig zijn dan zullen we zeker gebruik maken van je aanbod om nog één of meer trainingen te komen doen,

  Met vriendelijke groeten,
 2. Na het zien van de reportage over AFT bij de week van Filemon[+]
  heb ik contact opgenomen met mijn zoon omdat ik dacht dat dit echt iets voor hem zou zijn. Hij heeft in zijn pubertijd nogal met zichzelf in de knoop gezeten en hoewel het nu goed met hem gaat, hij studeert, werkt en woont op zichzelf, zit er nog altijd veel onrust in hem. Wanneer alles tegen zit heeft hij nog wel eens de behoefte om zich op een deur of tegen een muur af te reageren, wat een gat in de muur of een gekneusde hand op kan leveren. Hij heeft een afspraak gemaakt voor de AFT, het sprak hem wel aan dat er niet aan hem gevraagd zou worden waarom hij dat doet om dat vervolgens uit te diepen maar dat hij aan de slag kon. En dat moest hij! Hij werd uitgedaagd om diep te gaan, heel diep. Hij moest pittige oefeningen doen, zich minstens 100% geven en zodra de ene oefening klaar was naar de volgende en weer zo diep gaan als hij kon. Hij werd gepusht nog meer te geven. Vol te houden en door te zetten. Daarna moest hij, heel belangrijk voor hem, leren doseren. Eerst slaan tegen een boksbal met al zijn kracht, 100%, en vervolgens op aangeven maar met 10 %. Dat viel niet mee. Zijn 10% was aanvankelijk nog wel 50% (vergelijk het maar met wanneer je van de snelweg komt en je mag maar 50 km meer rijden, dan heb je het gevoel dat je stilstaat terwijl je toch 50 rijdt) Dat had hij dus ook, hij dacht dat hij heel zachte tikjes gaf maar dat was altijd 50% ipv 10. Een dergelijk oefening deed hij ook met Michael samen, slaan in een bepaalde combinatie en op aangegeven  kracht, om en om. Doseren en vooral na blijven denken.
  Voor mijn zoon was dit een goede combinatie. Enerzijds gaf hij aan dat hij, als hij geregeld zo intensief zou trainen, zijn teveel aan energie voor een groot deel wel kwijt zou zijn en niet zo snel meer zou ontploffen. Anderzijds is het belangrijk voor hem om op een moeilijk moment na te blijven denken en zich te kunnen beheersen. Tussentijds werd een en ander uitgelegd en besproken maar op een opbouwende manier. Vooral over wat het belang van deze trainingen voor hem kan zijn en hem motiveren om hier thuis verder mee aan de slag te gaan.
  Hij heeft goede handvatten gekregen!
Filemon Wesselink - BNN, de week van Filemon - ondergaat een beknopte sessie AFT bij Michael Knaap. meer..